Dalarna

Fjälläventyr

Äventyr i Sälen & världen, boka din upplevelse här!
0/5

Photos by:

Fjälläventyr

About Us

Fjälläventyr är ett guideföretag med anor från 1976. Med fingertoppskänsla för säkerhet och service skapar vi minnesvärda och positiva upplevelser med ingredienser som natur, fjäll, djur, fart och äventyr.

1När du bokar din upplevelse hos oss kan du känna dig trygg med guider som kombinerar sin fjällvana och ledarkompetens med passion för spännande aktiviteter året runt; konferensaktiviteter, hundspann- och skoterturer, klättring både på klippa och is, mountainbike, vandring, paddling och äventyrsresor. Med Sälen som bas gör vi det lättare för dig att prova något nytt, se andra delar av fjället eller bara mysa ihop med familjen i släden på väg till en annars svåråtkomlig våffelstuga. Så vad väntar du på, boka ditt nästa äventyr här, direkt online! Välkomna till Sälen!

Activities

available

  • Airport Transfer
  • Gear Rental

info+

FJÄLLÄVENTYR – MER ÄN BARA HUNDSPANN ”Öva i Sälen” är den kanske viktigaste delen i vår affärsmodell. Att introducera äventyr på ett roligt, lättillgängligt och säkert sätt. Vårt mål är att sänka tröskeln för dig så att äventyret både känns närmre och mer överblickbart. Vi guidar året om, utgår oftast från Sälen men tar dig så långt som ditt mod och erfarenhet räcker. För även om vårt jobb är att utbilda och visa vägen, är det ändå du själv som måste våga ta stegen. Här hittar du några av våra populära resor och aktiviteter. Men givetvis är vi öppna för dina förslag och kan skräddarsy din drömresa eller expedition.
Our seasons
  • Summer
  • Winter

Contact

Address
Fäbodvägen 10, Sälen, Zweden
GPS

61.1617962

13.1971379

Telephone
+46(0)280–210 11
Follow Us

More activities