Call it ART with a !

Täpp Lars – det är jag

Med brinnande intresse och passion för kultur, turism och design tycker jag om att ta mig an nya projekt och utmaningar.

Jag tycker om att se människor växa och utvecklas inom sina intressen och ge dem fler verktyg för att lyckas. Jag tror på att ta det bästa av gårdagen och föra med sig in i morgondagen.

1973 föddes jag på min mors födelsedag den tionde augusti och växte upp i Malung med mina morföräldrar som närmsta grannar.

13 år gammal fick jag till min stora lycka arbeta på gammelgården i Malung med att bereda skinn och även hoppa in som guide. Jag sög i mig allt de andra guiderna förmedlade och vad de äldre besökarna berättade.

Sedan 1994 flyttar jag var sommar till min släkts gamla fäbod och stannar där till hösten kommer och det är dags att flytta hem till byn.

I fäboden får jag fortfarande mycket kunskap av äldre besökare och jag får möjlighet att föra kunskap och traditioner vidare till yngre generationer.

Mina passioner får jag utlopp för i fäboden om sommaren, i min skinnverkstad hemma i byn om vintern och när jag håller föredrag om, service, hantverk och folktro. Eller när jag arrangerar upplevelser för grupper, står på scen eller framför kameran.

HEJ!
HELLO!

SEND US YOUR QUESTION