Dalarna
Edit listing

Yttermalungs Camping

Stugby & Malungs Äventyr
0/5

Photos by:

Yttermalungs Camping

&

Dennis Vermeulen

About us

Peter Lucas och Hilje Blaauw är den drivande kraften bakom Yttermalungs Camping och vildmarkföretaget Malungs Äventyr. Peter är en erfaren och skicklig naturguide och aktivitetsledare.

Han är väldigt entusiastisk om svenska naturen och vill gärna dela med sig av naturupplevelse. Hilje sköter information, kiosken och kaffestugan. Efter många års arbete med vildmarkföretaget Malungs Äventyr väcktes en ide i byn där vi bor: att starta en camping vid bassängen av Hagabadet.

Yttermalungs Camping startade i 2009 med bra och nära samarbete med lokala föreningar och invånare. Campingen drivs på ett sätt så att miljön blir minimalt belastad. Vi väljer miljövänligt textil och vi försöker att använda naturligt städmaterial.

Vi ber våra gäster att vara sparsam med vatten och el, alla nya toaletter är vattensnåla och vi använder lågenergilampor. Kaffestugan ska så mycket som är möjligt använda ekologiska och lokalproducerade varor. Vi hoppas att vi kan stödja Hagabadet att i framtiden uppvärma vattnet med solenergi. Gästerna som åker allmänna kommunikationsmedel får extra uppmärksamhet och kan använda vår shoppingservice. Genom att vi samarbetar med lokala föreningar och företag stödjer vi den lokala ekonomin. Våra vildmarks upplevelser erbjuds i närheten.

Vårt motto: Med hänsyn till våra gäster, naturen och byn hoppas vi skapa ett hållbart turistkoncept.

Varmt välkommen!
Peter & Hilje

available

Activities

Info+

No extra information given

Opening

No extra opening information given.

Contact

Address
Hagariset 14, Malung, Zweden
GPS

60.5797382

13.8216578

Telephone
+46(0)70-5400635
+46(0)70-5400634
Follow Us
mood_bad
  • No comments yet.
  • Add a review

    Other places to stay

    English

    Dutch

    German