Värmland

Ekesberget Stugby

Ultimate peace, refreshing nature and fully furnished holiday homes.
0/5

Photos by:

Ekesberget Stugby

&

Dennis Vermeulen

About Us

Njut av en skön semester i ditt eget land!

Välkommen till Ekesberget Stugbys hemsida! Fullständig frid, praktfull natur, äventyr och avkoppling. Allt detta finner du här. Din välförtjänta semester i Sverige påbörjas i den småskaliga semesterparken Ekesberget Stugby, belägen i utkanten av den vackra tätorten Ekshärad. Här kan du njuta av en antingen aktiv eller lugn och avkopplande semester i den vackraste delen av Sverige!


Upptäck aktiv Värmland

Semesterparken Ekesberget Stugby ligger i det vackra landskapet Värmland. Vår semesterpark är en utmärkt bas för (vinter)promenader, cykling, kajakpaddling, segling, ridning eller fiske. Och vad tycks om en flottfärd på Klarälven; en oförglömlig upplevelse mitt i centrala Sveriges sensationella natur. På vintern finner du en vacker skidbacke bara ett stenkast bort. Under din vistelse i semesterparken Ekesberget Stugby kommer du att upptäcka det sanna Sverige.


Fullt möblerade stugor redo för dig!

Semesterparken Ekesberget Stugby har 17 stycken fullt möblerade stugor. Varje stuga har – förutom ett vardagsrum med TV – två sovrum, varav ett med våningssäng. Alla våra kompakta och funktionella fritidshus är fristående och befinner sig mitt i Värmlands karakteristiska gröna landskap. På verandan kan du dagligen njuta av såväl fåglar som uppfriskande utomhusluft. I semesterparken Ekesberget Stugby kan du koppla av fullständigt!

available

  • BBQ Area

Activities

Our seasons

Contact

Address
Torsbyvägen, 683 60 Ekshärad, Zweden
GPS

60.1667348

13.4781448

Telephone
+46(0)563 40123
+46(0)70 251 08 58
Follow Us

More places to Stay