Dalarna
Edit listing

Fattigskogens Vildmarksby

Enjoy a wonderful stay in the middle of the Swedish nature
0/5

Photos by:

Fattigskogens Vildmarksby

&

Dennis Vermeulen

About us

Välkommen till Fattigskogens Vildmarksby
I Vildmarksbyn bor du i små mysiga grovtimmerstugor. Stugorna är inredda med två våningssängar, bord, stolar och en braskamin. Varje stuga kan ta sex vuxna personer. I stugorna slipper man elektricitet och braskaminen är enda värmekällan. Som boende hämtar du veden och eldar själv. Stugan Grönfinken är för de lite bekvämare och är utrustad med el.

I våra två servicebyggnader finns wc, dusch, bastu, kök, tvättstuga mm. Vi har en fin grillplats som man kan använda året om. I Storstugan som är vår restaurang finns plats för konferenser/möten och festligheter.

Drömmen är att alla som har besökt oss här i vildmarken ska känna att de har med sig en känsla av livskvalitet när de åker härifrån.

Välkommen!

available

Activities

No activities specified

Info+

Aktiviteter
Vi erbjuder en rad olika aktiviteter både vinter och sommartid. Aktiviteterna ordnar vi själva men vi samarbetar också med flera andra turistaktörer i området.

Exempel: Vildmarksövernattning i Tiomilaskogen. Fisketurer. Kanotturer i varienrande längd. Uthyrning av båtar – kanoter. Olika företagslekar/tävlingar. Festligheter,bröllop,läger och andra evenemang.

Vi försöker lösa det mesta, både för företag och privatpersoner.

Kom gärna med förfrågningar!

Opening

Vi är hela året öppna, men ring oss på förhand.

Contact

Address
Södra Avradsberg 12, Malung, Zweden
GPS

60.3831262

13.7299467

Telephone
+46(0)70-249 49 25
Follow Us
mood_bad
  • No comments yet.
  • Add a review

    Other places to stay

    English

    Dutch

    German