Photos by:
Ekesberget Stugby
and

Ekesberget Stugby

Ultimate peace, refreshing nature and fully furnished holiday homes.

About Us

Njut av en skön semester i ditt eget land!
Välkommen till Ekesberget Stugbys hemsida! Fullständig frid, praktfull natur, äventyr och avkoppling. Allt detta finner du här. Din välförtjänta semester i Sverige påbörjas i den småskaliga semesterparken Ekesberget Stugby, belägen i utkanten av den vackra tätorten Ekshärad. Här kan du njuta av en antingen aktiv eller lugn och avkopplande semester i den vackraste delen av Sverige!

Upptäck aktiv Värmland
Semesterparken Ekesberget Stugby ligger i det vackra landskapet Värmland. Vår semesterpark är en utmärkt bas för (vinter)promenader, cykling, kajakpaddling, segling, ridning eller fiske. Och vad tycks om en flottfärd på Klarälven; en oförglömlig upplevelse mitt i centrala Sveriges sensationella natur. På vintern finner du en vacker skidbacke bara ett stenkast bort. Under din vistelse i semesterparken Ekesberget Stugby kommer du att upptäcka det sanna Sverige.

Fullt möblerade stugor redo för dig!
Semesterparken Ekesberget Stugby har 17 stycken fullt möblerade stugor. Varje stuga har – förutom ett vardagsrum med TV – två sovrum, varav ett med våningssäng. Alla våra kompakta och funktionella fritidshus är fristående och befinner sig mitt i Värmlands karakteristiska gröna landskap. På verandan kan du dagligen njuta av såväl fåglar som uppfriskande utomhusluft. I semesterparken Ekesberget Stugby kan du koppla av fullständigt!

Our seasons

  • Summer
  • Winter

available

  • BBQ Area

Activities

  • Bike Tours

Contact

Address

Torsbyvägen, 683 60 Ekshärad, Zweden

GPS

60.16673 - 13.47814

Telephone

Telephone Extra

QR Code
We use cookies to improve your browsing experience and analyze site traffic.
By continuing to use this site, you agree to this cookie usage.